De most hozok nektek több forma tortát is, amikre nagyon büszke vagyok.
Első torta egy élő nagyságú női test.
Grillázs torta
A piskóta 30 tojásból készült. A tölteléket az alábbiak szerint készült el:
A krémhez: (normál méretű torta esetén)
3 dl tej
2 tojás sárgája
1 csomag vaníliás pudingpor
10 dkg cukor
20 dkg vaj
3 dl tej
2 tojás sárgája
1 csomag vaníliás pudingpor
10 dkg cukor
20 dkg vaj
konzerv ananász
A grillázshoz:
20 dkg cukor
10 dkg darált dió
olaj
A grillázshoz:
20 dkg cukor
10 dkg darált dió
olaj
Elkészítés:
A krémhez a tejet a cukorral felforraljuk, a pudinggal és a tojássárgákkal csomómentesen elkeverjük, lassú tűzön, állandóan kevergetve sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. A 20 dkg vajat kikeverjük a kihűlt krémmel.
A grillázshoz a cukrot addig melegítjük, amíg teljesen elolvad és a színe világosbarna lesz. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a darált diót, majd olajjal kikent tepsibe vagy húsdeszkára öntjük és elsimítjuk.
A félig kihűlt grillázst ledaráljuk és a krémbe keverjük.
A tortát 1:1 arányú vaj és porcukor krémmel burkoljuk. Majd marcipánnal vagy fondanttal fedjük.
Látogassatok vissza a blogomra, hamarosan hozom a többi formatortát is!
A krémhez a tejet a cukorral felforraljuk, a pudinggal és a tojássárgákkal csomómentesen elkeverjük, lassú tűzön, állandóan kevergetve sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. A 20 dkg vajat kikeverjük a kihűlt krémmel.
A grillázshoz a cukrot addig melegítjük, amíg teljesen elolvad és a színe világosbarna lesz. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a darált diót, majd olajjal kikent tepsibe vagy húsdeszkára öntjük és elsimítjuk.
A félig kihűlt grillázst ledaráljuk és a krémbe keverjük.
A tortát 1:1 arányú vaj és porcukor krémmel burkoljuk. Majd marcipánnal vagy fondanttal fedjük.
Látogassatok vissza a blogomra, hamarosan hozom a többi formatortát is!

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése